måndag 18 februari 2019

FÖR EN KRÄNKFRI FRAMTID!

2968/

Jag vill inte leva i ett samhälle som kränker och står i!
Jag anser att De Goda Krafterna nu måste ta ett krafttag mot det ständigt växande kränkeriet som åter visar upp sitt fula tryne!
Vårt mångkulturella samhälle kräver att vi alla ändrar oss i grunden för att de Goda Krafterna ska få fritt spelrum och kunna ta upp kampen mot det ihållande stöveltramp som förpestar våra sjöar!
Till att börja med är det helt nödvändigt att vi lägger ner kristendomen, i alla fall som religion!
Det måste naturligtvis upplevas som väldigt kränkande för minoritetsreligionen islam, som dessutom i praktiken fungerar som urbefolkning, att ständigt behöva utsättas för annan, och därmed mycket kränkande, religion i det här landet!
Och skulle det inte också blidka den mycket känsliga muslimska världen, om alla vita västerlänningar som en man, och på ett enda bräde, konverterade till islam? Det är väl värt att pröva, vi har inget att förlora annat än våra fördomar och vårt mörklagda koloniala arv där vi ständigt utsugit, kränkt, förslavat, skallmätt, och stått i!
Ett land, en religion, en enda, men mycket godkänd, bok att läsa, och alltså ingen som kan bli kränkt!
Nog vore väl detta något att se fram mot, i alla fall för De Goda Krafterna?
Vi måste stå enade mot de allt mer växande åsikter som vi ogillar, för att människor ska behöva känna sig kränkta är det absolut värsta som kan hända i ett civiliserat land, som Sverige stundtals utger sig för att vara, trots historiens alla bortsopade smutsfläckar, till exempel kungarnas ständiga skallmätningar av sina fiender på historiens sophög där fördomarna frodades som löss!
Att vara kränkt är värre än pest och kolera ihop, för att inte tala om influensa och näsblod!
Jag vill inte leva i ett land där De Goda Krafterna först ständigt smutskastas, och därefter kastas i fängelse, och handen på hjärtat, hur många av oss vill verkligen det, innerst inne?
Och yttrande- och tryckfrihet har visserligen varit trevligt, men allt har sin storhetstid, och ytliga friheter är väl ändå inte så  där himla petnoga, när man betänker att kränkeri oundvikligen blir det stövelbruna resultatet? Hellre tänka rätt, än tänka lite hur man vill, vilket inte minst kan kränka alla som har helt annan bakgrund än Norra Sverige, med sitt förtryck av renar, kokkaffe och knott.
Ibland måste man välja, även om det ofta svider, bränner, irriterar, och tar emot.
Jag är stolt över att själv vara en av De Goda Krafterna och jag är stolt över att bära min rätttänkande uniform med alla sina galoner, turbaner, och stjärnor, och jag är gladlynt över att veta vilket som är den enda rätta vägen, och ingen skara av orakade huliganer kan hindra mig från att modigt säga den enda sanningen, som finns klart angiven i den heliga boken, som det länge varit fult att ens tala om i det här landet, men nu är tiden inne att låta sanningen lysa över allt och alla, vare sig de vill eller ej. Ibland är tvång mer humanitärt än man skulle kunna tro, på grund av all den smutspropaganda som kloakerna vräker ut över det skyddslösa folket, som kanske inte ens gått ur nian, eller liknande, och då ska hålla tyst, om dom vet sitt eget bästa.
Huvudsaken i ett fungerande samhälle med soptömning, spårvägar, och fungerande infrastruktur, samt tak över huvudet och stelkrampssprutor gratis på apoteken till alla intresserade, är och förblir, att ingen någonsin ska behöva bli kränkt av någon eller något, oberoende av ålder, kön, körkort, eller bank-id!
Vi är inte riktigt där än, men De Goda Krafterna har lämnat sina livskraftiga  garderober långt bakom sig, och står nu enade, sida vid sida, för att modigt ta upp kampen mot det brunaktiga kränkeriet, och ingen kan stoppa oss, eller ens sanningen, på vägen som bara kan bära iväg framåt mot den totala lyckan!
Framåt för en totalt kränkfri framtid!
För att totalt kränkfritt land!
För en totalt kränkfri befolkning!
En ohyggligt lycklig värld ligger redan havande i våra händer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar