onsdag 21 mars 2018

2933/
          Mor har sträckt ut handen
          men far fattar som vanligt ingenting.

2934/ Det ryms inga ryssar i ett svenskt valbås.

2935/ FÖR DUMT FÖR ATT
Insändare som egentligen är för dumma för att läsas, kommenteras, eller ens parodieras?
Men insändare som ändå blev publicerade:
Och Insändaren hade aldrig SJÄLV sett någon brottslighet i staden. Och ALLTSÅ fanns det ingen brottslighet i staden. Ansåg Insändaren. Naivt nog.
"Jamen jag har ju SJÄLV aldrig blivit rånad, våldtagen, mördad, eller ens misshandlad!" Skrev han.
Kanske ett oslagbart rekord i självcentrerad naivitet? Kanske.
     Men! Tänk om han har helt rätt! Där han är, är ingen brottslighet! Då är det väl bara att släppa lös han i samtliga svenska städer! Så försvinner all brottslighet! Rena trolleriet!
     För om inte han ser något, finns det inte. Påstår han.
     Jaja. Och i nittionio fall av hundra händer det naturligtvis ingenting. Men det är just det hundrade fallet som är brottet. Och om man missar det, missar man problematiken. Och om man då dessutom är korkad, drar man korkade slutsatser.
     Jaja. Igen. Finns gott om förnekare nuförtiden. Förr fanns bara gudsförnekare. Men när gudsförnekarna väl vunnit kampen försvann dom nästan helt. För när såg du senast en gudsförnekare ute på stan?
     Men klimatförnekare finns det förstås gott om. Konstigt egentligen. Nog finns det väl klimat så det räcker i det här landet. Kan man tycka. Och att det finns så många problemförnekare är förstås också ett stort problem. Men att vara brottsförnekare är rent brottsligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar