måndag 22 januari 2018

2727/ För många åsikter och för få tankar. Det tycks vara trevligare att tycka än att tänka.

2728/ Nackdelen med dubbelt medborgarskap är att man då får skämmas för två länders smutsiga historia.

2729/ Jag är totalt ointresserad av zombier. Det räcker bra med verklighetens dönickar.

2730/  "Men om man är snäll ska man väl ändå inte behöva lyda lagarna!  Lagarna är väl ändå till för Dom Dumma,  det vill säga Dom Andra?"

2731/ "Wallraff är jättebra, när han är till vänster, men när Wallraff lömskt dyker upp till höger är det lömskt till tusen!"

2732/ - Men om jag var muslim skulle jag nog föredra att fly till ett muslimskt land? Och där förstås bli varmt välkommen. För muslimer har väl inga fördomar? I alla fall inte mot andra muslimer? Väl?
     Repris: Länder folk flyr till är ofta bättre än länder folk flyr från.

2733/ Man ville ha CHANGE. Och man vill ha CHANGE. Och man kommer att få CHANGE.  CHANGE till tusen, kommer man att få. Det kommer klimatet att fixa, inga problem.

2734/ Så länge den heliga idrotten är könsuppdelad kan knappast könsuppdelade gymnastiklektioner anses vara särskilt ologiska.

2735/ Pensionärer vill ha jobbskatteavdrag! Barnlösa vill ha barnbidrag! Friska vill ha sjukpenning! Och ROPEN SKALLA - ALLA BIDRAG ÅT ALLA - TRALALALLA!

2736/  "Är det sant att du är borta? / Är det sant att du är död? / Du som aldrig kom till korta! / Du som var vårt bästa stöd!"
     Nå. Bara nästan autentisk vers. Men döden blir påfallande ofta smaklös. Det verkar väl som om döden inte riktigt gör sig på vers?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar