onsdag 13 juli 2016

2350/ Hon hävdade att det faktiskt fanns sånt som var viktigare än sex. Men eftersom hon inte kom på några bra exempel lovade hon att återkomma.


2351/ Alla vet att andras barnbarn är det tråkigaste som finns. Men, vem kommer tvåa? Andras resor, eller andras sjukdomar?


2352/ Men det kan nog bli bängligt omskola bilbrännare till vårdpersonal?  Det kanske till och med kan bli bängligt omskola bilbrännare till bilmekaniker?


2353/ Som så ofta har September varit den bästa sommarmånaden. Och att September inte är en sommarmånad har han aldrig brytt sig om.


2354/ "Det här med att respektera valresultatet gäller naturligtvis bara när man respekterar valresultatet!"


2355/ Gårdagens böcker har inte alltid dagens åsikter. Och dagens åsikter kommer inte alltid att vara morgondagens. Och att då begära att gårdagens religioner ska ha dagens åsikter är att vara obegåvad.
     Åsikter kommer, åsikter går. Åsikter förändras, och den som fattar detta försvarar inte sina egna åsikter så förbenat vilket bidrar till att förbättra debatten.


2356/ Ett nytt sätt att räkna röster lanserades: "Det var 85 % som INTE röstade på er! Och det är numera dom som INTE röstar på ett parti som räknas!"


2357/ Eftersom många gamla tenderar att dö, borde väl problemet med en åldrande befolkning vara ett övergående problem? Och att försöka lösa detta problem med att importera en massa unga, som själva snart blir gamla, kan väl aldrig vara någon långsiktig lösning?


2358/ Det anses vara snällare att kalla andra för "rasister", än att kalla andra för "negrer", och detta gäller oavsett själva sakfrågan.


2359/ Zlatan är inget argument.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar