söndag 18 oktober 2020

RUTINERAD UPPRÖRDHET

 3677/

För att få folk att bli rutinerat upprörda måste man först ta reda på vad som är det för dagen Mest Förbjudna. Vilken knapp ska man alltså trycka på idag?

Om man skriver SKICKA BAMBI TILL GASKAMMAREN! Kommer det att fungera, kommer det att provocera, kommer det att få folk att bli lika rutinerat upprörda som man tänkt?

Knappast. Och könsorden ska vi bara inte tala om, könsorden har helt mistat sin sälta, om dom nu någonsin haft någon.  Fast kanske ändå? Om man kombinerar ett köttigt könsord, med en känslig religion? Skulle det kunna bli något? Svår fråga. Det finns en himla massa religioner nuförtiden, man kan icke håna dem alla.

Klädsel då, och annat yttre? Trasiga jeans är bara barnsligt, tatueringar är till för Thailands-töntar, gangstervästar biter något bättre, men allra bäst biter att linda in sig och kluta ut sig så att det ser jätte-religiöst ut.

Då kan i alla fall några bli lite lagom rutinerat upprörda. Som det var tänkt. Men själva samhället bryr sig knappast. 

Svårt det här. En äcklig råtta på axeln, till illgrönt hår då? Glöm råttan. Glöm håret. Glöm det där med att provocera. Du har inte en chans - glöm den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar