fredag 17 februari 2023

 6524/

"Jag skulle hellre begå självmord än gå till psykolog!" Sa Han.

"Jag hör vad du säger!" Sa psykologen.


6525/

Men vad bryr sig Dylan-dyrkarna om att hans nya musikbok rätt och slätt är dåligt skriven? Bilderna är betydligt bättre. Men det går inte att få dårar att sluta dyrka.


6526/

Men, om du väljer att inte bli KRÄNKT kan i värsta fall den som försökte KRÄNKA dig bli KRÄNKT!

Bokbränning brukar vara ett bra sätt att öka försäljningen av bränd bok. Bokbränning bör alltså alltid glädja författaren av bränd bok. Och eftersom det lär vara Gud själv som skrivit Koranen bör glädjen idag stå högt i tak i himmelens höjd.


6527/

Världens hittills konstigaste konspirationsteori: "Jaja! Vi säger väl så! Vi lovar att förbjuda ordet användandet av ordet NEGER i alla tänkbara sammanhang! Men det är också det enda Vi lovar! Om ni nu verkligen är nöjda med så lite, så lovar Vi att vara minst lika nöjda!"


6528/

Det är ingen FOBI att ha FEL åsikt / Det som är FEL åsikt idag var RÄTT åsikt igår / Och om RÄTT åsikt idag kommer att bli FEL åsikt i morgon vet ingen idag / Om man inte tål att andra har andra åsikter tål man ingenting / Ett vind-flöjel-samhälle där alla lydigt rusar dit RÄTT vind råkar blåsa är ett dåligt samhälle / Jag föredrar en person som har FEL åsikt framför en person som är pålitligt anpasslig och manipulerbar till  tusen / Osjälvständigt medlöperi blir inte bättre av att fårskocken löper till de mest förträffliga åsikter man bara kan tänka sig. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar