tisdag 30 augusti 2011

196/ Att förbrylla är konst, men inte att förstöra. Därför är klotter aldrig konst men "Rondellhundar" och "Trädgårdstomtarnas befrielserörelse" är förbryllande, och  alltså bra, konst.

197/ Den tröttsamma Carl Bildt-typen, som inte alltid heter Carl Bildt, men. Som egentligen aldrig säger något, med väldig pondus och många ord, men som är mästare på att antyda att dom skulle kunna säga något MYCKET VIKTIGT om inte, ja, det säger dom inte heller.

198/ Jag är nästan säker på att Peter Weiss är såväl politiskt som personligt död.Men en del kom visst tillbaka, så det där med döden är osäkert, men politiken måste väl ändå, eller kan allt gå i repris?

199/ Det är kusligt att besöka en arbetsplats när man inte längre arbetar där. Man märker hur trötta alla ser ut. Såg jag verkligen så där trött ut när jag arbetade där? Förmodligen. Men kan det verkligen vara nyttigt med ett så tungt, och så tidigt, jobb?
- Tja. Vad är nytta? Och värre: Vad är alternativet? Såna som aldrig arbetat en enda dag i hela sitt liv är sjukast av alla. Och bästa sättet att bli utslagen från arbetslivet är att aldrig arbeta.

200/ Om man tror att ett parti är elakt och ett annat parti är snällt ska man inte arbeta med partipolitik men tyvärr är det ofta just det man gör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar